ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΔΙΑΝΟΜΕΣ

Κόρινθος – Αθήνα & ευρύτερα στο νομό Κορινθίας

 

Η εταιρεία ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, στην Κόρινθο

διακρίνεται στο χώρο των μεταφορών από το 1971! Στόχος μας, πάντα, είναι η άμεση μεταφορά των προϊόντων που μας εμπιστεύεστε, με ασφάλεια και συνέπεια, αλλά και στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Με αρωγό την εμπειρία και το οργανωμένο δυναμικό μας, φέρνουμε εις πέρας όλες τις μεταφορές που αναλαμβάνουμε, με ακρίβεια, αξιοπιστία και ταχύτητα.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας:

Μεταφέρουμε συμπαγή φορτία από επιχειρήσεις, με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας

Παρέχουμε μεταφορές δεμάτων – μικροδεμάτων, οικιακών συσκευών, επίπλων, οικοδομικών υλικών και δόμησης από Κόρινθο προς Αθήνα και αντίστροφα. 

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε εμπορεύματα -και ευπαθή- σε στεγασμένο χώρο στις εγκαταστάσεις μας 

Με έδρα στην Κόρινθο, αναλαμβάνουμε μεταφορές: 

προς την Αθήνα

προς πολλές περιοχές του νομού Κορινθίας

σε όλη την Ελλάδα με συνεργαζόμενα πρακτορεία & κομπλέ φορτία.

Ο βασικός παράγοντας της επιτυχίας μας, στην ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ είναι:

    η απόλυτη δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας

 

    το υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών που διασφαλίζει ότι η κάθε μεταφορά θα πραγματοποιηθεί αξιόπιστα και εντός του προκαθορισμένου κόστους και χρόνου!

Μεταφέρουμε τα πάντα, άμεσα/οικονομικά και με ασφάλεια.

Οι μεταφορές γίνονται με τα ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρείας μας, 5τονα, 6τονα, 8τονα, 15τονα, 40τονα, συρόμενα και επικαθήμενα. Μπορούμε να αναλάβουμε τη μεταφορά αντικειμένων και εμπορευμάτων πάσης φύσεως.

 

Απευθυνθείτε σ’ εμάς και για ειδικές μεταφορές αντικειμένων, όπως πιάνων – έργων τέχνης κ.λπ. Το δίκτυό μας φτάνει & σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με συνεργαζόμενα πρακτορεία και με ανταπόκριση.

 

 

Στα γραφεία μας, στην Κόρινθο και στην Αθήνα, θα βρείτε ανθρώπους που θα εξετάσουν την κάθε περίπτωση μεταφοράς και θα δώσουν λύσεις που θα προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

 

Οι τιμές μας στην ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ είναι δύσκολα ανταγωνίσιμες, γιατί δουλεύουμε με το σύστημα της συνδυαστικής μεταφοράς!

Το προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας,

 

για να σας εξυπηρετήσει και να σας ενημερώσει για τις υπηρεσίες μας.